Lássuk és halljuk egymást Cikkek: 601 - 608

Inmarsat részvénycsomag eladás?

Egy fontos bejelentés

Műholdcsere - azaz Satellite Exchange

Holnap Kaliforniában egy vadonatúj konferencia és kiállítás debütál. Címe International Satellite and Communication exchange (ISCe - Nemzetközi Műholdas és Távközlési csere). Célja, hogy felhívja a figyelmet a legelterjedtebb és az emberiség számára mindennapi életében legnagyobb hasznot hajtó műholdas technológiák használatára, és lehetőségek szerinti KOMBINÁLT használatára.

Kazahsztán: 200 településen újabb 400 VSAT műholdas-terminál!

A Gilat Satellite Networks Ltd-t összesen négyszáz VSAT berendezést szállít Kazahsztán legnagyobb műholdas távközlési rendszer üzemeltetőjének, az Astel OJSC-nek. A két teljes, egyenként kétszáz VSAT-terminált tartalmazó műholdas távközlési hálózatot az Astel OJSC a KazPost (Kazah Állami Posta), és az Állami Nyugdíjközpont számára építi, a telefonvonalakban igencsak hiányt szenvedő ázsiai országban.

A közvetlen műsorszóró piac az Egyesült Államokban

Az Egyesült Államok DBS (Direct Broadcast Satellites - közvetlen műsorszóró műholdas) iparága még az év vége előtt egy lélektani küszöbhöz érkezik azzal, hogy szolgáltatásait hamarosan már a húszmilliomodik háztartásban fogják igénybevenni.

Új Intelsat szolgáltatás Kolumbiában

Az Intelsat távközlési szervezet elindította nagysebességű, szélessávú, műholdas távközlési szolgáltatását Kolumbiában.

Pályára állt az Echostar 8 műsorszóró műhold

Pályára állt az Echostar 8 műsorszóró műholdAugusztus 22.-én 05:15 UTC-kor egy orosz Proton K/DM3 rakéta startolt Bajkonurból, fedélzetén az amerikai Echostar 8 műsorszóró műholddal. A műholdat a 110 fok nyugat geostacionárius pozícióba juttatták.

Pályán a legújabb Eutelsat műhold

Pályán a legújabb Eutelsat műholdA Lockheed Martin és az Amerikai Légihaderő együttesen mintegy 1 milliárd dollárt invesztált az Atlas hordozórakéta-család legújabb tagjába, az Atlas-5-be. A hordozórakéta első startjára 2002. augusztus 21-én, helyi idő szerint 18:05-kor került sor Floridában, a rakomány a Hot Bird-6 távközlési műhold volt.

Internet az égi karosszékben

Internet az égi karosszékbenA műholdas mobil kommunikációs szolgáltatásairól ismert Inmarsat a közelmultban jelentette be legújabb szolgáltatását, a Swift64-et, mellyel immár a felhők felett is élvezhetjük az Internet előnyeit.
Oldalak: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Összesen 609 cikk.

Gyorskereső

Rovatok

Támogatóink

játékbolt ahol gyerekjáték a vásárlás

Tetszik / Like

Kiemelt partnerünk

Űrkörkép 2019