Az Apollo holdprogram Cikkek: 21 - 40

Kolumbusz nyomán: Buzz Aldrin (1. rész)

Kolumbusz nyomán: Buzz Aldrin (1. rész)Sorozatunkban a holdraszállás 50. évfordulóján felidézzük annak a három embernek az életét, akik a főszereplők voltak abban a színdarabban, amely a 60-as évek Amerikájában játszódott...

Kolumbusz nyomán: Michael Collins (3. rész)

Kolumbusz nyomán: Michael Collins (3. rész)Sorozatunkban a holdraszállás 50. évfordulóján felidézzük annak a három embernek az életét, akik a főszereplők voltak abban a színdarabban, amely a 60-as évek Amerikájában játszódott...

Kolumbusz nyomán: Michael Collins (1. rész)

Kolumbusz nyomán: Michael Collins (1. rész)Sorozatunkban a holdraszállás 50. évfordulóján felidézzük annak a három embernek az életét, akik a főszereplők voltak abban a színdarabban, amely a 60-as évek Amerikájában játszódott...

MEGFEJTÉS: Snoopy

MEGFEJTÉS: SnoopyEzen a héten zárult az Apollo-programhoz kapcsolódó rejtvénysorozatunk. Ma megtudhatják a helyes választ az utolsó kérdésre, és az is kiderül, ki nyerte az Akkord Kiadó ötödik ajándékát.

REJTVÉNY: Snoopy

REJTVÉNY: SnoopyAz Akkord Kiadó egyik, az Apollo-programhoz kapcsolódó könyvét nyerheti meg egy szerencsés olvasónk, aki rejtvényünket helyesen megfejti. Ez mostani rejtvénysorozatunk záró kérdése.

REJTVÉNY: A nő az irányítóteremben

REJTVÉNY: A nő az irányítóterembenAz Akkord Kiadó egyik, az Apollo-programhoz kapcsolódó könyvét nyerheti meg egy szerencsés olvasónk, aki rejtvényünket helyesen megfejti.

REJTVÉNY: Try SCE to AUX

REJTVÉNY: Try SCE to AUXAz Akkord Kiadó egyik, az Apollo-programhoz kapcsolódó könyvét nyerheti meg egy szerencsés olvasónk, aki rejtvényünket helyesen megfejti.

REJTVÉNY: Tenger a trapézban

REJTVÉNY: Tenger a trapézbanAz Akkord Kiadó egyik, az Apollo-programhoz kapcsolódó könyvét nyerheti meg egy szerencsés olvasónk, aki rejtvényünket helyesen megfejti.

REJTVÉNY: Leszállás nélkül

REJTVÉNY: Leszállás nélkülAz Akkord Kiadó egyik, az Apollo-programhoz kapcsolódó könyvét nyerheti meg egy szerencsés olvasónk, aki rejtvényünket helyesen megfejti.

Az Apollo-11 hagyatéka (3. rész)

Az Apollo-11 hagyatéka (3. rész)Columbia és Sas. A küldetés hátrahagyott technológiáiról ír Magyari Levéd, aki a MANT idei diákpályázatán az Űrvilág különdíját kapta.

Kolumbusz nyomán: Michael Collins (4. rész)

Kolumbusz nyomán: Michael Collins (4. rész)Sorozatunkban a holdraszállás 50. évfordulóján felidézzük annak a három embernek az életét, akik a főszereplők voltak abban a színdarabban, amely a 60-as évek Amerikájában játszódott...

Kolumbusz nyomán: Michael Collins (2. rész)

Kolumbusz nyomán: Michael Collins (2. rész)Sorozatunkban a holdraszállás 50. évfordulóján felidézzük annak a három embernek az életét, akik a főszereplők voltak abban a színdarabban, amely a 60-as évek Amerikájában játszódott...

Hamarosan 50

Hamarosan 50Közeledik az első holdraszállás 50. évfordulója. Hogyan emlékezik meg róla az Űrvilág?

A világűr hónapja a Nat Geón

A világűr hónapja a Nat GeónTévénézőknek ajánljuk: különleges programsorozattal készül a holdraszállás 50. évfordulójára a National Geographic.

MEGFEJTÉS: A nő az irányítóteremben

MEGFEJTÉS: A nő az irányítóterembenAz Apollo-programhoz kapcsolódó rejtvénysorozatunk e héten folytatódott. Ma megtudhatják a helyes választ a negyedik kérdésre, és az is kiderül, ki nyerte az Akkord Kiadó ajándékát.

MEGFEJTÉS: Try SCE to AUX

MEGFEJTÉS: Try SCE to AUXAz Apollo-programhoz kapcsolódó rejtvénysorozatunk e héten folytatódott. Ma megtudhatják a helyes választ a harmadik kérdésre, és az is kiderül, ki nyerte az Akkord Kiadó ajándékát.

MEGFEJTÉS: Tenger a trapézban

MEGFEJTÉS: Tenger a trapézbanAz Apollo-programhoz kapcsolódó rejtvénysorozatunk e héten folytatódott. Ma megtudhatják a helyes választ a második kérdésre, és az is kiderül, ki nyerte az Akkord Kiadó ajándékát.

MEGFEJTÉS: Leszállás nélkül

MEGFEJTÉS: Leszállás nélkülEzen a héten indult az Apollo-programhoz kapcsolódó rejtvénysorozatunk. Ma megtudhatják a helyes választ az első kérdésre, és az is kiderül, ki nyerte az Akkord Kiadó ajándékát.

Az Apollo-11 hagyatéka (4. rész)

Az Apollo-11 hagyatéka (4. rész)Holdséta, műszerek és a visszatérés. A küldetés hátrahagyott technológiáiról ír Magyari Levéd, aki a MANT idei diákpályázatán az Űrvilág különdíját kapta.

Az Apollo-11 hagyatéka (2. rész)

Az Apollo-11 hagyatéka (2. rész)A Saturn-V rakéta. A küldetés hátrahagyott technológiáiról ír Magyari Levéd, aki a MANT idei diákpályázatán az Űrvilág különdíját kapta.
Oldalak: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Összesen 199 cikk.

Gyorskereső

Rovatok

Támogatóink

játékbolt ahol gyerekjáték a vásárlás

Tetszik / Like

Űrkörkép 2021/2022