Űrvilág
Űrvilág űrkutatási hírportál (http://www.urvilag.hu)

 

Csatlakozz az űriparhoz!
(Rovat: Üzlet és munkahely, Hazai kutatóhelyek és űripar - 2024.03.07 14:15.)

Idén is meghirdették az ESA BIC Hungary pályázatát űripari startup vállalkozások támogatására.

A Design Terminal az Európai Űrügynökséggel (ESA) közösen vezeti az ESA BIC Hungary programját, amelynek célja, hogy támogassák és útnak indítsák Magyarország legsikeresebb űripari vállalkozásait. A jelenleg futó űripari inkubációs toborzás programja érdekes lehet az űripar területén már otthonosan mozgó, illetve az újonnan érkező érdeklődőknek is. A program révén szeretnék hívni a figyelmet az űrkutatás fontosságára, űripari fejlesztésekre ösztönözve a magyar vállalkozókat.

Kiknek szól az inkubációs program?

  • Olyan űripari kapcsolódású termékkel vagy szolgáltatással rendelkezőknek, amely egy új technológiai találmányon alapul, vagy egy már létező technológia újszerű alkalmazása.
  • Magyarországon bejegyezett, 5 évnél nem régebbi (startup) vállalkozásoknak.
  • A pályázó a vállalkozás többségi tulajdonosa.
  • Amennyiben természetes személy jelentkezik, vállalja, hogy sikeres beválasztását követően bejegyezi cégét a program indulásáig.

Mit kínál a program?

A csomag technikai támogatást, üzleti mentorálást és jogi/szellemi tulajdonjogi tanácsadást, valamint 50 ezer euró ösztöndíjat tartalmaz.


További részletek az ESA BIC Hungary honlapján vagy a space@designterminal.org e-mail-címen!

Jelentkezési határidő: 2024. április 25.

Érdeklődőknek 2024. április 4-én egy hibrid információs alkalmat (ESA BIC Open Day) tartanak, ahol eligazítást adnak a jelentkezés folyamatáról. A információs napra itt lehet regisztrálni.

Teljes verzióMinden jog fenntartva - urvilag.hu 2002-2024