Űrvilág űrkutatási hírportál (http://www.urvilag.hu)

 

ESAshop
(Rovat: Üzlet és munkahely - 2017.10.25 13:15.)

Az Űrvilág egy ismeretterjesztő hírportál, normális esetben nem szoktunk cikkeinkben webáruházakat reklámozni. A mostani alkalom kivételes.

A mai napon (október 25-én) megnyílt ugyanis az Európai Űrügynökség (ESA) internetes áruháza, az ESAshop. Épp időben – mondhatnánk –, hiszen nyakunkon a karácsonyi ajándékozási szezon, és így meglephetjük az „űrfanatikus” barátainkat, családtagjainkat (vagy épp saját magunkat) egy-egy érdekes ruhadarabbal, telefontokkal, bögrével, hátizsákkal vagy más hasznos (esetleg kevésbé hasznos, csak érdekes) tárggyal.

Az ESA honlapján a webáruházat népszerűsítő kis reklámfilm szereplője az a Kelsea Brennan-Wessels, akit olvasóink is sokat láthattak például az űrügynökség földmegfigyelési videósorozata narrátoraként.

Az ESA logójával, képeivel évek óta sokféle ajándéktárgyat készíttetett, de most először válnak ezek elérhetővé egy központi helyen, az internet révén a világ bármely szegletéből elérhető módon. A vállalkozásban a 2002-ben alapított német Spreadshirt cég az űrügynökség partnere. Ők a beérkező igényeknek megfelelően gyártatják le az ajándéktárgyakat, nincs raktárkészlet. Az ESAshop kínálatában minden korosztály számára megtalálhatók ajándéktárgyak. A megrendelés egyszerű – csak győzzük pénzzel...

Teljes verzióMinden jog fenntartva - urvilag.hu 2002-2021