Űrvilág
Űrvilág űrkutatási hírportál (http://www.urvilag.hu)

 

Űrtábor karácsonyra!
(Rovat: Álmuk a világűr - 2019.11.25 07:15.)

Különleges karácsonyi ajándékon gondolkodik? Lepje meg gyermekét, unokáját egy életre szóló űrélménnyel! A MANT nyári űrtáborába most december végéig kedvezménnyel lehet jelentkezni.

Magyarország legrégebbi űrkutatási egyesülete, a Magyar Asztronautikai Társaság (MANT) 1994 óta rendezi meg az űrtábort az űrkutatás iránt érdeklődő fiataloknak. Az egy hét során a táborozók találkozhatnak magyar űrkutatókkal, bővíthetik az űrtevékenységgel kapcsolatos ismereteiket, és különleges programokon vehetnek részt.

A 2020-as MANT Űrtábor helyszíne Székesfehérvár lesz, július 5–11. között. Az Űrtáborba a 13–18 éves korosztályt várják. Aki szeretne eltölteni egy tartalmas, izgalmas nyári hetet hasonló érdeklődésű fiatalok között, annak feltétlenül ott a helye az Űrtáborban!

További részletek az Űrtáborról és a jelentkezés módjáról a MANT honlapján olvashatók.

A szervezők gondoltak azokra, akik karácsonyra szeretnék meglepni szeretteiket egy különleges ajándékkal: űrtábori részvétellel. Most december 31-éig történő jelentkezés esetén a részvételi díj kedvezményes, csak 34 900 Ft. Ez fedezi a szállást, a programokon való részvételt, és napi háromszori étkezést is. (Ha a megajándékozott fiatal részt vesz a MANT diákpályázatán, és ott netán helyezést ér el, űrtábori részvételt nyerve, akkor a nyereményének megfelelő előre befizetett részvételi díjat számára természetesen maradéktalanul visszatérítik.)

De ismeretlenül is meg lehet ajándékozni egy arra rászoruló, kiemelkedő diákot űrtábori részvétellel! A MANT ehhez mentorprogramot hirdetett. Ha valaki 34 900 Ft-ot felajánl az egyesület számára, azzal lehetővé teszi egy fiatal eljutását a 2020-as Űrtáborba. Magánszemélyek „karácsonyi űrtábori részvétel” megjegyzéssel tudják átutalni a támogatást a MANT bankszámlájára (10700024-49478701-51100005). Ekkor nem egy konkrét diákot támogatnak, hanem felhatalmazzák az egyesületet, hogy tavasszal válasszon ki egy diákot, akinek a részvételi díját ebből fedezze.

Teljes verzióMinden jog fenntartva - urvilag.hu 2002-2024