Űrvilág űrkutatási hírportál (http://www.urvilag.hu)

 

Technológiai transzfer pályázat, új határidővel
(Rovat: Nyereség az országnak, Üzlet és munkahely , Hazai kutatóhelyek és űripar - 2018.01.09 20:15.)

Az ESA magyarországi Technológiai Transzfer Irodájának novemberben meghirdetett pályázatára egészen február 23-áig lehet jelentkezni.

Mint arról részletesen beszámoltunk, tavaly novemberben – immár a második alkalommal – az Európai Űrügynökség (ESA) újabb 65 ezer euró értékű pályázatot hirdetett meg, a szervezet magyarországi Technológiai Transzfer Irodáján keresztül. Az MTA Wigner Fizikai Kutatóközpontjában működő iroda kérésere örömmel adunk hírt arról, hogy a pályázati határidőt bő egy hónappal, 2018. február 23-áig meghosszabbították.

A programba olyan projektek jelentkezését várják, amelyek űripari megoldást vesznek át és alakítanak a hétköznapokban is alkalmazható szolgáltatássá vagy termékké. Az ESA Technológia Transzfer program megvalósítása során a magyarországi vállalkozások hozzáférhetnek az ESA által tulajdonolt, iparjogvédelmi oltalommal védett portfólióhoz is. Ebben segítséget nyújt a Technológia Transzfer hálózat magyarországi irodája, akik mind a szükséges technológia felkutatásában, alkalmazhatósága elemzésében, mind a technológia-átvételi tárgyalások mediálásában segítenek az érdeklődőknek.

Az ESA magyarországi Technológiai Transzfer Irodájának pályázati felhívásáról, az adatlapról a honlapjukon tájékozódhatnak.

Teljes verzióMinden jog fenntartva - urvilag.hu 2002-2018