Űrvilág űrkutatási hírportál (http://www.urvilag.hu)

 

Részvételi támogatás az ESA oktatási konferenciára
(Rovat: Álmuk a világűr, Hazai kutatóhelyek és űripar , Korszerű oktatás - 2018.02.27 15:15.)

Támogatásra lehet pályázni az Európai Űrügynökség (ESA) 2nd Symposium on Space Educational Activities elnevezésű, Budapesten tartandó nemzetközi konferenciáján való részvételhez.

A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem (BME), a Magyar Asztronautikai Társaság (MANT) és az ESA Oktatási Irodája által szervezett 2nd Symposium on Space Educational Activities nemzetközi konferenciájára 2018. április 11–13. között kerül sor Budapesten.


A rendezvény részvételi díja egyetemisták számára 150 EUR, fiatal kutatók számára 200 EUR, szakemberek és érdeklődők számára 250 EUR.

A MANT támogatási lehetőséget hirdet meg 5 egyetemista számára (18–35 év közötti életkorú) valamint 5 fiatal számára (18–35 év közötti, nem egyetemista). A támogatást összesen 10 fő nyerheti el. A támogatáshoz pár személyes adat megadásán túl össze kell foglalni néhány mondatban a részvétel motivációját.

A támogatást elnyerők számára a részvételi díjat majdnem teljes egészében elengedik. (Összesen 20 EUR-nak megfelelő összeget kell csak fizetni a részvételért.) Az így fizetett összeg fedezi a konferencián való részvételt, a konferenciatáskát, a konferencia kávészüneteit, a konferencia három ebédjét, valamint a szerda esti nyitófogadáson való részvételt is (amely korlátlan étel- és italfogyasztást tartalmaz). Ebben a speciális, támogatott részvételi díjban nincsen benne a péntek esti sétahajózással egybekötött gálavacsora költsége, de természetesen lehetőséget biztosítanak külön belépőjegy vásárlására a gálavacsorára.

A támogatottak kiválasztása során előnyt élveznek azok, akik absztraktot adtak be a konferenciára. A támogatást nem csak a MANT tagjai nyerhetik el, de a kiválasztás során a MANT-tagság előnyt jelent.

Jelentkezési határidő: 2018. március 7., szerda, éjfél. A jelentkezéshez kitöltendő űrlap itt található.

Teljes verzióMinden jog fenntartva - urvilag.hu 2002-2018