Űrvilág űrkutatási hírportál (http://www.urvilag.hu)

 

Egy februári márciusi kattintás - egy könnyebb űrvilágos év
(Rovat: Álmuk a világűr - 2009.02.27 11:59.)

Egy röpke kattintás erejéig kérjük olvasóink segítségét. A tárhelyünket biztosító szolgáltató egy versenyt hirdetett meg, és a nyertes egy évnyi ingyenes tárhelyet nyer. Gondoltunk benevezünk – amit kérünk, csak egy szimpla kattintás...

Az Űrvilág 2002-es indulása óta különböző technikai háttereken és megjelenéseken működött. Régi olvasóink talán még emlékeznek a 2002-es indulásunk kinézetére. 2004-ben kinézetet váltottunk, ez látható jelenleg is portáloldalunkon. De már nem sokáig: 2008-ban elkezdtük újratervezni az Űrvilágot. A munka a végéhez közeledik, néhány hét múlva megújult külsővel fogunk majd jelentkezni.

2007-ben problémáink voltak a weboldalunk tárhelyszolgáltatójával, így elköltöztünk a Lanten Bt-hez, akik mikro-, kis- és középvállalkozások tárhelyeire specializálták magukat. Mi nem bántuk meg ezt a költözést, hiszen azóta leállások nélkül tudjuk nap mint nap új hírekkel meglepni olvasóinkat. Ráadásul korrekt ár megfizetésével rugalmas ügyintézést kaptunk: nem volt olyan lehetetlen kérésünk, amelyre ne talált volna választ az ügyfélszolgálat. Nem véletlen, hogy azóta partnereinknek is őket ajánlottuk tárhelyszolgáltatónak.

2009 elején a tárhelyünket kiszolgáló cég arculatot váltott, és ezentúl a Gyümölcstárhely neve és logója szerepel a rendszeresen érkező számlákon. 2009 februárjában – többek között az új arculat miatt – egy versenyt hirdettek: az a weboldal, amelyről a legtöbb látogató érkezik a gyumolcstarhely.hu oldalra, egy évnyi ingyenes tárhelyet kap. Gondoltuk benevezünk – még van néhány nap februárból.

Frissítés március elsején: Mivel nem sikerült a februári győzelem, megcélozzuk a márciusit! Ehhez továbbra is kérjük olvasóink segítségét.

Amit kérünk olvasóinktól, csak egy kattintás. A jobb oldali menüben a Tárhelyszolgáltatónk résznél van egy Gyümölcstárhely – tárhely cégednek logo, erre kellene rákattintani. Ha mindenki egyszer rákattint, akkor felkerülhetnénk a toplista 15. helyéről az 1. helyre. (Egy számítógépről csak egyszer érdemes kattintani.)
Ha pedig megtetszik valamelyik olcsó gyümölcs a kínálatból, annak csak örülni fog a szolgáltatónk. Számunkra az elmúlt másfél évnyi együttműködés arról tett tanúbizonyságot, hogy a gyümölcsök egyik fele sem mérgezett, sőt, kifejezetten egészségesek.

Köszönjük. :)

Az Űrvilág szerkesztői

Teljes verzióMinden jog fenntartva - urvilag.hu 2002-2020