Álmuk a világűr Cikkek: 441 - 460

Nevezz el egy kisbolygót!

Nevezz el egy kisbolygót!A Plútó felfedezésének 80. évfordulójára emlékezve internetes ötletversenyt hirdetnek egy majdan elnevezendő kisbolygó nevének kitalálására.

Egy nagyszerű találkozó

Egy nagyszerű találkozó2009. április 16. egy olyan nap az életemben, amit nagy valószínűség szerint egyhamar nem fogok elfelejteni.

PROGRAMAJÁNLÓ: Fizikusok muzsikálnak

PROGRAMAJÁNLÓ: Fizikusok muzsikálnakGagarintól a csillagokig – április 12-én, Jurij Éjszakáján különleges program várja az érdeklődőket a Fonó Budai Zeneházban.

MANT Űrtábor 2010

MANT Űrtábor 2010A középiskolások számára szervezett idei űrtábor Gyomaendrődön lesz, július 4-10. között. Már lehet jelentkezni!

A Bolygótudományi Nap közvetítése

A Bolygótudományi Nap közvetítéseAki nem tud holnap elmenni az ELTE Bolygótudományi Nap előadásaira, a Galileo Webcast élő internetes közvetítése révén az sem marad le a programról.

PROGRAMAJÁNLÓ: Célpontban a Föld?

PROGRAMAJÁNLÓ: Célpontban a Föld?Március 12-én, pénteken 18 órakor Székesfehérváron hallgathatnak előadást a Földet veszélyeztető égitestek kutatásáról.

MŰSORAJÁNLÓ: Pannóniától a csillagokig

MŰSORAJÁNLÓ: Pannóniától a csillagokigEgyes űralkalmazásokat, a magyar űrkutatás néhány eredményét mutatja be az a filmsorozat, amelyet február 18-án kezd vetíteni a Duna Televízió.

MŰSORAJÁNLÓ: Klubdélelőtt

MŰSORAJÁNLÓ: KlubdélelőttSzombaton délelőtt 10-től Pacher Tibort látja vendégül a Klubrádió.

Új logo: pályázatot hirdet a MANT

Új logo: pályázatot hirdet a MANTEmblémájának megújítására készül az űrkutatással foglalkozó civil szervezet, a Magyar Asztronautikai Társaság.

Képben mondták el

Képben mondták elDecember közepén megtartottuk A műholdas helymeghatározás szerepe mindennapjainkban képregénypályázatunk eredményhirdetését, nyerteseink a napokban vehették át nyereményüket.

Hold-álmok: nemzetközi versenypályázat

Hold-álmok: nemzetközi versenypályázatA MiniSpaceWorld 2010-es pályázatán a vállalkozó kedvű és kreatív pályázóknak egy Holdról szóló világ megtervezésén kell dolgozniuk.

PROGRAMAJÁNLÓ: MiniSpaceWorld fotókiállítás

PROGRAMAJÁNLÓ: MiniSpaceWorld fotókiállításA decemberben sikerrel zárult tervpályázaton díjat nyert munkákról készült fényképek péntektől május 9-ig lesznek láthatók Budapesten.

PROGRAMAJÁNLÓ: 2010: MúzeumOdisszeia

PROGRAMAJÁNLÓ: 2010: MúzeumOdisszeiaA Múzeumi Szombatok rendezvénysorozat keretében, április 10-én a Magyar Műszaki és Közlekedési Múzeum Tanulmánytára várja a űrutazás, a sci-fi kedvelőit.

Nagy siker volt a Bolygótudományi Nap

Nagy siker volt a Bolygótudományi NapAz ELTE Planetológiai Műhely és a Magyar Asztronautikai Társaság (MANT) március 19-én rendezte Budapesten a Bolygótudományi Napot.

PROGRAMAJÁNLÓ: Bolygótudományi Nap

PROGRAMAJÁNLÓ: Bolygótudományi NapAz ELTE Planetológiai Műhely és a Magyar Asztronautikai Társaság március 19-én rendezi meg Budapesten a Bolygótudományi Napot.

Zene a világűr hangjaira

Zene a világűr hangjairaA Fonogram - Magyar Zenei Díj idei nyertese Az év hazai kortárs komolyzenei albuma kategóriában a Sc.Art együttes lett A jól temperált univerzum című lemezével.

Adóforintok az űrkutatás népszerűsítésére

Adóforintok az űrkutatás népszerűsítésére Ha Ön, egy családtagja vagy ismerőse bizonytalan abban, hogy melyik közhasznú szervezetnek juttassa személyi jövedelemadója 1%-át, akkor válasszák az űrkutatást!

Űrkutatási diákpályázat: még két hét

Űrkutatási diákpályázat: még két hétA Magyar Asztronautikai Társaság által a 11-18 éves diákok számára meghirdetett „Ugródeszka: a Hold” című pályázat internetes beadási határideje február 10.

A MiniSpaceWorld a rádióban

A MiniSpaceWorld a rádióbanAz új év első napján este az Info Rádióban is bemutatkozik a MiniSpaceWorld.

Célegyenesben az űrkutatási diákpályázat

Célegyenesben az űrkutatási diákpályázatElindult a Magyar Asztronautikai Társaság által a 11-18 éves diákok számára meghirdetett „Ugródeszka: a Hold” című pályázat internetes beadási felülete. Közeledik a téli szünet, lesz idő a pályázatokon is dolgozni!
Oldalak: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38
Összesen 742 cikk.

Gyorskereső

Rovatok

Támogatóink

játékbolt ahol gyerekjáték a vásárlás

Tetszik / Like

Kiemelt partnerünk

Űrkörkép 2020