Álmuk a világűr Cikkek: 361 - 380

PROGRAMAJÁNLÓ: Kiállítás és bemutató az Orosz Kulturális Központban

PROGRAMAJÁNLÓ: Kiállítás és bemutató az Orosz Kulturális KözpontbanFotókiállítás, dokumentumfilm-fesztivál és sajtóbemutató a budapesti Orosz Kulturális Központban.

PROGRAMAJÁNLÓ: Az emberes űrrepülés jövőjéről

PROGRAMAJÁNLÓ: Az emberes űrrepülés jövőjérőlGagarin útjának 50. évfordulója alkalmából, április 12-én este, a Yuri’s Night nemzetközi rendezvénysorozat magyarországi eseményeként kerül sor Budapesten a 4. Jövőkutatás Meetupra, amely egyúttal a MANT VilágűrKlub következő találkozási alkalma is.

PROGRAMAJÁNLÓ: Az európai űrkutatás lehetőségei

PROGRAMAJÁNLÓ: Az európai űrkutatás lehetőségeiSúlytalanság? Az európai űrkutatás lehetőségei címmel rendez konferenciát Székesfehérváron a Tarsoly Egyesület, április 8-án.

Átalakítandó Vörös Bolygó, átalakuló űripar

Átalakítandó Vörös Bolygó, átalakuló űriparA Magyar Asztronautikai Társaság idei első világűrklubján a terraformálásról és az űripar helyzetéről beszélgettek a jelenlévők.

GLXP: ott a Puli a rajtvonalnál

GLXP: ott a Puli a rajtvonalnálVégleges a Google Lunar X Prize listája: 17 ország 29 nevező csapata között van a magyar Puli!

Adóforintok az űrkutatásért – idén is

Adóforintok az űrkutatásért – idén isHa Ön, egy családtagja vagy ismerőse bizonytalan abban, hogy melyik közhasznú szervezetnek juttassa személyi jövedelemadója 1%-át, akkor válasszák az űrkutatás, az űrtevékenység népszerűsítését!

Űrkutatási diákpályázat: még egy hónap

Űrkutatási diákpályázat: még egy hónapA Magyar Asztronautikai Társaság által a 11-18 éves diákok számára meghirdetett „Ember az űrben – Gagarin öröksége” című pályázat internetes beadási határideje február 21.

Közelebb a Holdhoz a magyar Puli

Közelebb a Holdhoz a magyar PuliKarnyújtásnyira került a Google Lunar X Prize nevezéshez a magyar Puli csapat. A határidő december 31.

Űrkutatási pályázatok diákoknak, tanároknak

Űrkutatási pályázatok diákoknak, tanároknakIrány Huntsville! A Magyar Asztronautikai Társaság ismét meghirdette pályázatait. A téma: Ember az űrben – Gagarin öröksége.

Közvélemény-kutatás a Puliról, az űrkutatásról

Közvélemény-kutatás a Puliról, az űrkutatásrólFontosnak tartják-e a magyarok, hogy a fiatalok lehetőséget kapjanak világűrrel kapcsolatos felfedezésekbe való bekapcsolódásba?

PROGRAMAJÁNLÓ: Jurij éjszakája – tudomány, művészet, buli

PROGRAMAJÁNLÓ: Jurij éjszakája – tudomány, művészet, buliÁprilis 12-én este a Műcsarnokban, 15-én ráadásként a Corvintetőn tart rendezvényt a Puli Space.

PROGRAMAJÁNLÓ: Az űrhajózás első 50 éve

PROGRAMAJÁNLÓ: Az űrhajózás első 50 éveElőadás-sorozat és kerekasztal-beszélgetés Gagarin repülésének 50. évfordulóján, Székesfehérvár, 2011. április 9.

PROGRAMAJÁNLÓ: Az exobolygók kereséséről Székesfehérváron

PROGRAMAJÁNLÓ: Az exobolygók kereséséről SzékesfehérváronFöld 2.0 – de hogyan lehet megtalálni? Az előadó Fűrész Gábor, az időpont április 4-én 18 óra, a helyszín a Szabadművelődés Háza.

PROGRAMAJÁNLÓ: MANT Világűrklub

PROGRAMAJÁNLÓ: MANT VilágűrklubA Magyar Asztronautikai Társaság vadonatúj rendezvénysorozata március 17-én délután indul. A kötetlen beszélgetés témái: a Mars „kizöldítése” és az űripar.

Csillagászati témájú cikkpályázat fiataloknak

Csillagászati témájú cikkpályázat fiataloknakA Vega Csillagászati Egyesület pályázatot hirdet csillagászati ismereterjesztő cikkek írására, 13-20 éves fiatalok számára.

Külföldi olvasóink

Külföldi olvasóinkAz Űrvilág hírei magyar nyelven íródnak, de azokat nem csak Magyarországon olvassák. Határainkon túlról érkező látogatóinknak – megbecsülésünk jeléül – egy cikksorozattal szeretnénk kedveskedni.

A Puli csapata befizette a GLXP regisztrációs díját

A Puli csapata befizette a GLXP regisztrációs díjátA Puli Space Technologies sikeres adománygyűjtő akcióját követően határidőre befizette a Google Lunar X Prize 50 ezer dolláros regisztrációs díját.

PROGRAMAJÁNLÓ: Puli, pláza, világűr

PROGRAMAJÁNLÓ: Puli, pláza, világűrUgasd meg te is a Pulival a Holdat - szombaton este 6-tól, Budapesten, a Westend tetőteraszán.

MANT: megérkeztek az adófelajánlások

MANT: megérkeztek az adófelajánlásokAz önhibáján kívül nehéz helyzetbe került Magyar Asztronautikai Társaságnak különösen fontos, hogy a 2009. évi 1%-os adófelajánlásokból nemrég több mint 640 ezer forintot utalt át az adóhivatal.

PuliSpace rajzpályázat fiataloknak

PuliSpace rajzpályázat fiataloknakTudsz rajzolni? Szeretsz alkotni? Ne hagyd ki ezt a lehetőséget! A Puli Space csapata rajzpályázatot hirdet 11-19 éves fiatalok számára.
Oldalak: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36
Összesen 706 cikk.

Gyorskereső

Rovatok

Támogatóink

játékbolt ahol gyerekjáték a vásárlás

Tetszik / Like

Kiemelt partnerünk

Űrkörkép 2019