Álmuk a világűr Cikkek: 241 - 260

Webes űrszeminárium

Webes űrszemináriumInterneten követhető szemináriumsorozatot indít a Magyar Asztronautikai Társaság. Az első előadást Haidegger Tamás tartja Robotos és emberes űrmissziók - a közeli jövő lehetőségei címmel, december 11-én.

PROGRAMAJÁNLÓ: Szakmai kirándulás Bakonybélbe

PROGRAMAJÁNLÓ: Szakmai kirándulás BakonybélbeA MANT Budapestről induló buszos kirándulást szervez az érdeklődőknek a Pannon Csillagdába, november 16-án (szombaton).

Űrkutatás Napja

Űrkutatás NapjaKépes beszámoló a Magyar Asztronautikai Társaság (MANT) tegnapi székesfehérvári rendezvényéről.

PROGRAMAJÁNLÓ: A világűr emberközelben – kiállítás Székesfehérváron

PROGRAMAJÁNLÓ: A világűr emberközelben – kiállítás SzékesfehérváronA MANT új űrkutatási vándorkiállítása október 18. és november 3. között lesz látható Székesfehérváron, váltott helyszíneken!

PROGRAMAJÁNLÓ: Az űr hónapja a Corvin Plazában

PROGRAMAJÁNLÓ: Az űr hónapja a Corvin PlazábanPlanetárium, Masat-1, Farkas Bertalan előadása és más érdekes programok október folyamán a Budapesti Corvin Plazában.

PROGRAMAJÁNLÓ: Űrkutatás Napja 2013

PROGRAMAJÁNLÓ: Űrkutatás Napja 2013A Magyar Asztronautikai Társaság ismeretterjesztő rendezvényt szervez Székesfehérváron, október 18-án (pénteken) 10 és 17 óra között.

Ázsiai országok közelében

Ázsiai országok közelébenSzámos tudományos előadás mellett egy nemzetközi űrtechnológiai kiállítás is a 64. Nemzetközi Világűrkongresszus szerves része. Folytatjuk beszámolónkat a legnagyobb éves űrkutatási rendezvényről.

Verseny és együttműködés – a világűrkongresszusról jelentjük

Verseny és együttműködés – a világűrkongresszusról jelentjükA versenyzés ma már nem országok közötti versenyzés, hanem inkább ötletek versenyzése, ugyanis több ezer ötlet van arra, hogyan és merre juthatunk a világűrbe – hangzott el a 64. Nemzetközi Világűrkongresszuson.

PÁLYÁZAT: Természettudományos kisfilmekre, középiskolásoknak

PÁLYÁZAT: Természettudományos kisfilmekre, középiskolásoknakAz InfoPark Alapítvány és az ELTE pályázati felhívása hidat szeretne képezni az egyetem és a középiskolák között.

FELHÍVÁS: A világűr titkai a Babilon Centerben

FELHÍVÁS: A világűr titkai a Babilon CenterbenFarkas Bertalan űrhajós és a Magyar Asztronautikai Társaság szakmai támogatásával egyedülálló élményprogram indul Budapesten, a Science Center Közhasznú Alapítvány által üzemeltetett Babilon Centerben.

PROGRAMAJÁNLÓ: Bolygótudomány emberközelben

PROGRAMAJÁNLÓ: Bolygótudomány emberközelbenA Magyar Asztronautikai Társaság (MANT) ismeretterjesztő workshopot szervez Sopronban, november 21-én (csütörtökön) délután.

JÁTÉK: Űrkvíz könyvnyereményért

JÁTÉK: Űrkvíz könyvnyereményértA Magyar Asztronautikai Társaság (MANT) most Székesfehérváron látható vándorkiállításához kapcsolódóan internetes játékot hirdetett.

Babilon Center: megvan a nyertes!

Babilon Center: megvan a nyertes!A budapesti oktató és szórakoztató központtal közösen hirdetett játékunk egyik szerencsés résztvevője ingyenes belépőt nyert egy szabadon választott élményprogramra.

DIÁKPÁLYÁZAT: Űrturizmus – civilek a világűrben

DIÁKPÁLYÁZAT: Űrturizmus – civilek a világűrbenŰrugrás vagy űrutazás? Hol kezdődik a világűr? Lehet-e biztonságos és egyben megfizethető a polgári űrrepülés? Írj, rajzolj, oldd meg a feladatokat, vagy készíts videót, engedd szabadon a fantáziád a MANT diákpályázatán! Egyének és csapatok is indulhatnak.

JÁTÉK: Nyerjen családi belépőt a Babilon Centerbe!

JÁTÉK: Nyerjen családi belépőt a Babilon Centerbe!Csak néhány egyszerű kérdésre kell válaszolni, és a beküldők közül valaki családostul, ingyen ellátogathat a Babilon Center egy szabadon választott élményprogramjára.

A repülés szerelmese a magyar űrutazójelölt

A repülés szerelmese a magyar űrutazójelöltJuhos Norbert, az AXE Apollo Space Academy (A.A.S.A.) magyar nyertese december elsején utazik Amerikába.

PROGRAMAJÁNLÓ: Az atomoktól a csillagokig

PROGRAMAJÁNLÓ: Az atomoktól  a csillagokigAz ELTE előadás-sorozatában csütörtökön a Google Lunar X-PRIZE versenyről és a Puliról lesz szó.

PROGRAMAJÁNLÓ: A világűr titkai

PROGRAMAJÁNLÓ: A világűr titkaiTe is lehetsz űrhajós! – ez a mottója a budapesti Babilon Centerben tegnap óta látogatható új, interaktív programnak. A megnyitó vendége Farkas Bertalan volt.

PROGRAMAJÁNLÓ: Tudományok és Tehetségek Kertje

PROGRAMAJÁNLÓ: Tudományok és Tehetségek KertjeLátványos természettudományos kísérletek, izgalmas programok helyszíne lesz szeptember 21-én (szombaton) egész nap a Nemzeti Múzeum kertje.

FELHÍVÁS: Gyermekrajzverseny – műholdakról

FELHÍVÁS: Gyermekrajzverseny – műholdakrólAz ASTRA már harmadjára ad lehetőséget a gyerekeknek tehetségük megcsillogtatására. A vállalat a rajzversennyel idén az Orvosok Határok Nélkül szervezetet is támogatja.
Oldalak: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36
Összesen 706 cikk.

Gyorskereső

Rovatok

Támogatóink

játékbolt ahol gyerekjáték a vásárlás

Tetszik / Like

Kiemelt partnerünk

Űrkörkép 2019