Álmuk a világűr Cikkek: 221 - 240

PROGRAMAJÁNLÓ: A világűr az európai polgárok szolgálatában

PROGRAMAJÁNLÓ: A világűr az európai polgárok szolgálatábanEzzel a címmel rendeznek konferenciát Budapesten, a Francia Intézetben március 18-án.

PROGRAMAJÁNLÓ: Szakmai kirándulás Kecskemétre

PROGRAMAJÁNLÓ: Szakmai kirándulás KecskemétreA MANT Budapestről induló buszos kirándulást szervez az érdeklődőknek a Kecskeméti Repülőkórházba, február 22-én (szombaton).

Magyar gyermekek sikere a nemzetközi rajzpályázaton

Magyar gyermekek sikere a nemzetközi rajzpályázatonÖt magyar nyertese is volt a harmadik ASTRA Tehetség gyermekrajzversenynek.

PROGRAMAJÁNLÓ: A végtelenbe és hovább

PROGRAMAJÁNLÓ: A végtelenbe és hovábbA világűr ihlette képzőművészeti alkotásokból nyílik kiállítás december 7-én (szombaton) este Budapesten, a népligeti Planetáriumban. Január végéig lesz látogatható.

Nevezzen el egy kisbolygót!

Nevezzen el egy kisbolygót! Van egy jó ötlete egy kisbolygó nevére? November 30-ig írja meg maximum 50 szóban. Ha szerencséje van, ön lehet a kisbolygó névadója.

Webes űrszeminárium

Webes űrszemináriumInterneten követhető szemináriumsorozatot indít a Magyar Asztronautikai Társaság. Az első előadást Haidegger Tamás tartja Robotos és emberes űrmissziók - a közeli jövő lehetőségei címmel, december 11-én.

PROGRAMAJÁNLÓ: Szakmai kirándulás Bakonybélbe

PROGRAMAJÁNLÓ: Szakmai kirándulás BakonybélbeA MANT Budapestről induló buszos kirándulást szervez az érdeklődőknek a Pannon Csillagdába, november 16-án (szombaton).

Űrkutatás Napja

Űrkutatás NapjaKépes beszámoló a Magyar Asztronautikai Társaság (MANT) tegnapi székesfehérvári rendezvényéről.

PROGRAMAJÁNLÓ: A világűr emberközelben – kiállítás Székesfehérváron

PROGRAMAJÁNLÓ: A világűr emberközelben – kiállítás SzékesfehérváronA MANT új űrkutatási vándorkiállítása október 18. és november 3. között lesz látható Székesfehérváron, váltott helyszíneken!

PROGRAMAJÁNLÓ: Az űr hónapja a Corvin Plazában

PROGRAMAJÁNLÓ: Az űr hónapja a Corvin PlazábanPlanetárium, Masat-1, Farkas Bertalan előadása és más érdekes programok október folyamán a Budapesti Corvin Plazában.

Ajánlja adója egy százalékát az űrkutatás népszerűsítésére

Ajánlja adója egy százalékát az űrkutatás népszerűsítéséreHa Ön, egy családtagja vagy ismerőse bizonytalan abban, hogy melyik közhasznú szervezetnek juttassa személyi jövedelemadója 1%-át, akkor válasszák a Magyar Asztronautikai Társaságot!

Civilek a világűrben – diákpályázat februári határidővel

Civilek a világűrben – diákpályázat februári határidővelJön a téli szünet, még épp ideje nekifogni a pályamunkák elkészítésének! A MANT felhívására idén az űrturizmus témájához kapcsolódó írásokat, rajzokat, terveket, videókat vagy feladatmegoldásokat várnak, általános és középiskolás diákoktól.

Lezárult az AXE Apollo Space Academy versenye

Lezárult az AXE Apollo Space Academy versenyeHazánkat Juhos Norbert 27 éves egyetemista képviselte, akinek bár nem sikerült jegyet szereznie az űrugrásra, mégis életre szóló élményekkel gazdagodott a floridai Kennedy Űrközpontban.

JÁTÉK: Ismét űrkvíz, könyvnyereményért

JÁTÉK: Ismét űrkvíz, könyvnyereményértA Magyar Asztronautikai Társaság (MANT) most Sopronban látható vándorkiállításához kapcsolódóan internetes játékot hirdetett.

Pille kiállítás a Zipernowsky Házban

Pille kiállítás a Zipernowsky Házban2013. szeptember 23-án három eseményt ünnepelt a Zipernowsky Tudományok és Művészetek Háza, Budapest XI. kerületében.

PROGRAMAJÁNLÓ: Bolygótudomány emberközelben

PROGRAMAJÁNLÓ: Bolygótudomány emberközelbenA Magyar Asztronautikai Társaság (MANT) ismeretterjesztő workshopot szervez Sopronban, november 21-én (csütörtökön) délután.

JÁTÉK: Űrkvíz könyvnyereményért

JÁTÉK: Űrkvíz könyvnyereményértA Magyar Asztronautikai Társaság (MANT) most Székesfehérváron látható vándorkiállításához kapcsolódóan internetes játékot hirdetett.

Babilon Center: megvan a nyertes!

Babilon Center: megvan a nyertes!A budapesti oktató és szórakoztató központtal közösen hirdetett játékunk egyik szerencsés résztvevője ingyenes belépőt nyert egy szabadon választott élményprogramra.

DIÁKPÁLYÁZAT: Űrturizmus – civilek a világűrben

DIÁKPÁLYÁZAT: Űrturizmus – civilek a világűrbenŰrugrás vagy űrutazás? Hol kezdődik a világűr? Lehet-e biztonságos és egyben megfizethető a polgári űrrepülés? Írj, rajzolj, oldd meg a feladatokat, vagy készíts videót, engedd szabadon a fantáziád a MANT diákpályázatán! Egyének és csapatok is indulhatnak.

JÁTÉK: Nyerjen családi belépőt a Babilon Centerbe!

JÁTÉK: Nyerjen családi belépőt a Babilon Centerbe!Csak néhány egyszerű kérdésre kell válaszolni, és a beküldők közül valaki családostul, ingyen ellátogathat a Babilon Center egy szabadon választott élményprogramjára.
Oldalak: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35
Összesen 696 cikk.

Gyorskereső

Rovatok

Támogatóink

játékbolt ahol gyerekjáték a vásárlás

Tetszik / Like

Kiemelt partnerünk

Űrkörkép 2019