Álmuk a világűr Cikkek: 221 - 240

Lezárult az AXE Apollo Space Academy versenye

Lezárult az AXE Apollo Space Academy versenyeHazánkat Juhos Norbert 27 éves egyetemista képviselte, akinek bár nem sikerült jegyet szereznie az űrugrásra, mégis életre szóló élményekkel gazdagodott a floridai Kennedy Űrközpontban.

JÁTÉK: Ismét űrkvíz, könyvnyereményért

JÁTÉK: Ismét űrkvíz, könyvnyereményértA Magyar Asztronautikai Társaság (MANT) most Sopronban látható vándorkiállításához kapcsolódóan internetes játékot hirdetett.

Pille kiállítás a Zipernowsky Házban

Pille kiállítás a Zipernowsky Házban2013. szeptember 23-án három eseményt ünnepelt a Zipernowsky Tudományok és Művészetek Háza, Budapest XI. kerületében.

PROGRAMAJÁNLÓ: Bolygótudomány emberközelben

PROGRAMAJÁNLÓ: Bolygótudomány emberközelbenA Magyar Asztronautikai Társaság (MANT) ismeretterjesztő workshopot szervez Sopronban, november 21-én (csütörtökön) délután.

JÁTÉK: Űrkvíz könyvnyereményért

JÁTÉK: Űrkvíz könyvnyereményértA Magyar Asztronautikai Társaság (MANT) most Székesfehérváron látható vándorkiállításához kapcsolódóan internetes játékot hirdetett.

Babilon Center: megvan a nyertes!

Babilon Center: megvan a nyertes!A budapesti oktató és szórakoztató központtal közösen hirdetett játékunk egyik szerencsés résztvevője ingyenes belépőt nyert egy szabadon választott élményprogramra.

DIÁKPÁLYÁZAT: Űrturizmus – civilek a világűrben

DIÁKPÁLYÁZAT: Űrturizmus – civilek a világűrbenŰrugrás vagy űrutazás? Hol kezdődik a világűr? Lehet-e biztonságos és egyben megfizethető a polgári űrrepülés? Írj, rajzolj, oldd meg a feladatokat, vagy készíts videót, engedd szabadon a fantáziád a MANT diákpályázatán! Egyének és csapatok is indulhatnak.

JÁTÉK: Nyerjen családi belépőt a Babilon Centerbe!

JÁTÉK: Nyerjen családi belépőt a Babilon Centerbe!Csak néhány egyszerű kérdésre kell válaszolni, és a beküldők közül valaki családostul, ingyen ellátogathat a Babilon Center egy szabadon választott élményprogramjára.

A repülés szerelmese a magyar űrutazójelölt

A repülés szerelmese a magyar űrutazójelöltJuhos Norbert, az AXE Apollo Space Academy (A.A.S.A.) magyar nyertese december elsején utazik Amerikába.

PROGRAMAJÁNLÓ: Az atomoktól a csillagokig

PROGRAMAJÁNLÓ: Az atomoktól  a csillagokigAz ELTE előadás-sorozatában csütörtökön a Google Lunar X-PRIZE versenyről és a Puliról lesz szó.

PROGRAMAJÁNLÓ: A végtelenbe és hovább

PROGRAMAJÁNLÓ: A végtelenbe és hovábbA világűr ihlette képzőművészeti alkotásokból nyílik kiállítás december 7-én (szombaton) este Budapesten, a népligeti Planetáriumban. Január végéig lesz látogatható.

Nevezzen el egy kisbolygót!

Nevezzen el egy kisbolygót! Van egy jó ötlete egy kisbolygó nevére? November 30-ig írja meg maximum 50 szóban. Ha szerencséje van, ön lehet a kisbolygó névadója.

Webes űrszeminárium

Webes űrszemináriumInterneten követhető szemináriumsorozatot indít a Magyar Asztronautikai Társaság. Az első előadást Haidegger Tamás tartja Robotos és emberes űrmissziók - a közeli jövő lehetőségei címmel, december 11-én.

PROGRAMAJÁNLÓ: Szakmai kirándulás Bakonybélbe

PROGRAMAJÁNLÓ: Szakmai kirándulás BakonybélbeA MANT Budapestről induló buszos kirándulást szervez az érdeklődőknek a Pannon Csillagdába, november 16-án (szombaton).

Űrkutatás Napja

Űrkutatás NapjaKépes beszámoló a Magyar Asztronautikai Társaság (MANT) tegnapi székesfehérvári rendezvényéről.

PROGRAMAJÁNLÓ: A világűr emberközelben – kiállítás Székesfehérváron

PROGRAMAJÁNLÓ: A világűr emberközelben – kiállítás SzékesfehérváronA MANT új űrkutatási vándorkiállítása október 18. és november 3. között lesz látható Székesfehérváron, váltott helyszíneken!

PROGRAMAJÁNLÓ: Az űr hónapja a Corvin Plazában

PROGRAMAJÁNLÓ: Az űr hónapja a Corvin PlazábanPlanetárium, Masat-1, Farkas Bertalan előadása és más érdekes programok október folyamán a Budapesti Corvin Plazában.

PROGRAMAJÁNLÓ: Űrkutatás Napja 2013

PROGRAMAJÁNLÓ: Űrkutatás Napja 2013A Magyar Asztronautikai Társaság ismeretterjesztő rendezvényt szervez Székesfehérváron, október 18-án (pénteken) 10 és 17 óra között.

Ázsiai országok közelében

Ázsiai országok közelébenSzámos tudományos előadás mellett egy nemzetközi űrtechnológiai kiállítás is a 64. Nemzetközi Világűrkongresszus szerves része. Folytatjuk beszámolónkat a legnagyobb éves űrkutatási rendezvényről.

Verseny és együttműködés – a világűrkongresszusról jelentjük

Verseny és együttműködés – a világűrkongresszusról jelentjükA versenyzés ma már nem országok közötti versenyzés, hanem inkább ötletek versenyzése, ugyanis több ezer ötlet van arra, hogyan és merre juthatunk a világűrbe – hangzott el a 64. Nemzetközi Világűrkongresszuson.
Oldalak: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35
Összesen 692 cikk.

Gyorskereső

Rovatok

Támogatóink

játékbolt ahol gyerekjáték a vásárlás

Tetszik / Like

Kiemelt partnerünk

Magyar űrkatalógus