Álmuk a világűr Cikkek: 201 - 220

Kvízjáték, könyvnyereményért

Kvízjáték, könyvnyereményértŰrkutatási kérdésekre várják a választ a MANT internetes totóján. A nyeremény egy érdekes, idei kiadású könyv.

Még lehet jelentkezni az Űrakadémiára

Még lehet jelentkezni az ŰrakadémiáraAz izgalmasnak ígérkező új nyári program 18-35 éves magyar fiatalok számára kínál lehetőséget az űrkutatással kapcsolatos ismereteik elmélyítésére.

Űrtábori jelentkezés, végig kedvezménnyel!

Űrtábori jelentkezés, végig kedvezménnyel!A szervező Magyar Asztronautikai Társaságnál június 10-éig még lehet jelentkezni a június végi felsőtárkányi űrtáborba.

PROGRAMAJÁNLÓ: Felfedezők Napja 2014

PROGRAMAJÁNLÓ: Felfedezők Napja 2014A május 17-én (szombaton) Budapesten, a Millenárison zajló egész napos ingyenes családi program kiemelt témája idén a barlangkutatás lesz, de az űrkutatás sem maradhat ki a kínálatból!

Adófelajánlás az űrkutatás népszerűsítésére

Adófelajánlás az űrkutatás népszerűsítéséreKözeleg a bevallási határidő. Ha még nem tudja, hogy melyik közhasznú szervezetnek juttassa személyi jövedelemadója 1%-át, akkor gondoljon a Magyar Asztronautikai Társaságra!

Magyarok a Marson, kilencedszer

Magyarok a Marson, kilencedszerA 9. Magyar Alkalmazott Mérnöki Tudományok Versenyét április 26-án tartják Székesfehérvárott. Internetes közvetítés is lesz, a Galileo Webcast jóvoltából.

PROGRAMAJÁNLÓ: Élet a Földön kívül

PROGRAMAJÁNLÓ: Élet a Földön kívülA Magyar Asztronautikai Társaság (MANT) ismeretterjesztő rendezvényt szervez Szegeden, április 11-én. Ekkor lesz a diákpályázat ünnepélyes díjátadója is.

PROGRAMAJÁNLÓ: Tavaszi előadások az Urániában

PROGRAMAJÁNLÓ: Tavaszi előadások az UrániábanÁprilis 11-én a Masat-1-ről, május 9-én érdekes légköroptikai jelenségekről hallgathatnak előadást a budapesti Uránia bemutató csillagvizsgálóban.

Tudomány születik – könyvbemutató

Tudomány születik – könyvbemutatóTudomány születik – Elek László beszélgetései a magyar űrkutatás megteremtőivel. A MANT kiadásában megjelent kötetet csütörtökön mutatták be a Kossuth Klubban.

Valami megváltozott...

Valami megváltozott...Nem káprázat, valóban megújult kinézetében az Űrvilág.hu űrkutatási hírportál, amely idén ünnepli a 12. születésnapját.

MANT Űrakadémia Klub

MANT Űrakadémia KlubElőadások és beszélgetés a fiatalok szerepéről az űrkutatásban, augusztus 8-án délután, Budapesten.

MANT Űrakadémia 2014

MANT Űrakadémia 2014Az izgalmasnak ígérkező új nyári program 18-35 éves magyar fiatalok számára kínál lehetőséget az űrkutatással kapcsolatos ismereteik elmélyítésére.

PROGRAMAJÁNLÓ: Civilek a világűrben

PROGRAMAJÁNLÓ: Civilek a világűrbenA Magyar Asztronautikai Társaság (MANT) ismeretterjesztő rendezvényt szervez Balatonfüreden, május 23-án (pénteken) délután.

GLXP találkozó Budapesten

GLXP találkozó BudapestenIdén júniusban Budapesten tartják éves találkozójukat a Google Lunar XPRIZE verseny résztvevői.

Hevesi Endre-díj

Hevesi Endre-díjBoth Előd, a Magyar Űrkutatási Iroda vezetője tudománynépszerűsítő tevékenysége miatt részesült az elismerésben.

JÁTÉK: Újabb űrkvíz, könyvnyereményért

JÁTÉK: Újabb űrkvíz, könyvnyereményértA MANT most Szegeden látható vándorkiállításához kapcsolódóan internetes játékot hirdetett. A könyvek mellett most egy kedvezményes űrtábori részvétel is a tét!

PROGRAMAJÁNLÓ: Kisműholdas missziók hazai lehetőségei

PROGRAMAJÁNLÓ: Kisműholdas missziók hazai lehetőségeiEzzel a címmel szerveznek ismeretterjesztő rendezvényt Miskolcon, április 9-én.

Szojuz-indítás és Mars-kutatás

Szojuz-indítás és Mars-kutatásA Galileo Webcast kedd délután és este élő internetes közvetítést ígér két érdekes űrvonatkozású eseményről is.

Már lehet jelentkezni a nyári űrtáborba

Már lehet jelentkezni a nyári űrtáborbaIdén június végén, Eger környékén lesz a Magyar Asztronautikai Társaság űrtábora.

Tudomány születik – meghívó könyvbemutatóra

Tudomány születik – meghívó könyvbemutatóraA „Tudomány születik. Elek László beszélgetései a magyar űrkutatás megteremtőivel” című új kötet ünnepélyes bemutatója március 13-án lesz Budapesten.
Oldalak: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35
Összesen 696 cikk.

Gyorskereső

Rovatok

Támogatóink

játékbolt ahol gyerekjáték a vásárlás

Tetszik / Like

Kiemelt partnerünk

Űrkörkép 2019