Álmuk a világűr Cikkek: 181 - 200

PROGRAMAJÁNLÓ: Boldog születésnapot, Hubble!

PROGRAMAJÁNLÓ: Boldog születésnapot, Hubble!Hudoba György előadása április 28-án (kedden) délután lesz Székesfehérváron, a Művészetek Házában.

PROGRAMAJÁNLÓ: Újra Űrakadémia Klub

PROGRAMAJÁNLÓ: Újra Űrakadémia KlubA MANT rendezvénysorozatának következő állomásán, április 9-én várják az űr iránt érdeklődő fiatalokat (és a nem annyira fiatalokat is).

PROGRAMAJÁNLÓ: A Masat-1-ről Székesfehérváron

PROGRAMAJÁNLÓ: A Masat-1-ről Székesfehérváron15 ezerszer a Föld körül címmel tart előadást Horváth Gyula, a Masat-1 projektvezetője március 10-én (kedden) 17 órakor.

Ajánlja adója 1 százalékát az űrkutatás népszerűsítésére

Ajánlja adója 1 százalékát az űrkutatás népszerűsítéséreHa Ön, egy családtagja vagy ismerőse bizonytalan abban, hogy melyik közhasznú szervezetnek juttassa személyi jövedelemadója 1%-át, akkor válasszák a Magyar Asztronautikai Társaságot!

Diákpályázat, meghosszabbított határidővel

Diákpályázat, meghosszabbított határidővelEgy nap műholdak nélkül – a MANT idei diákpályázatára szánt munkákat február 20-ig várják!

Űrtábor 2015 és Mentor-program

Űrtábor 2015 és Mentor-programA következő MANT Űrtábor 2015. július 12-18. között lesz Sopronban. Magánszemélyek vagy cégek mentorként átvállalhatják egy vagy több diák részvételi díját.

Kvízjáték!

Kvízjáték!A MANT a SES Astra támogatásával, az Űrkutatás Napja előtt egy internetes kvízjátékra invitál mindenkit.

PROGRAMAJÁNLÓ: Van új a Mars körül

PROGRAMAJÁNLÓ: Van új a Mars körülSik András előadása a Mars-kutatás újdonságairól november 25-én délután, Székesfehérváron.

DIÁKPÁLYÁZAT: Egy nap műholdak nélkül

DIÁKPÁLYÁZAT:  Egy nap műholdak nélkülVajon mi történne akkor, ha egy napra az összes műhold leállna? Írj, rajzolj, készíts videót, blogot vagy honlapot, engedd szabadon a fantáziád a MANT diákpályázatán! Egyének és csapatok is indulhatnak.

Műholdaktól az űrjogig

Műholdaktól az űrjogigTorontóból jelentkezünk, a 65. Nemzetközi Világűrkongresszusról, ahol több mint ezer szakmai előadás hangzott el.

Űrhajózás napja a Planetáriumban

Űrhajózás napja a PlanetáriumbanAz Űrhajózás napja alkalmából a Népligetben, a TIT Budapesti Planetáriumában április 13-án (hétfőn) délután ingyenes rendezvénnyel várják az érdeklődőket.

Fogadjon örökbe egy űrtáborozó diákot!

Fogadjon örökbe egy űrtáborozó diákot!A Magyar Asztronautikai Társaság (MANT) 2015-ben is megrendezi nyári Űrtáborát, ezúttal Sopronban.

PROGRAMAJÁNLÓ: A magyarországi csillagászat évszázadai

PROGRAMAJÁNLÓ: A magyarországi csillagászat évszázadaiMárcius 7-én (szombaton) emlékülés lesz a nemrég elhunyt Ponori Thewrewk Aurél tiszteletére.

PROGRAMAJÁNLÓ: Szakmai kirándulások a MANT-nál

PROGRAMAJÁNLÓ: Szakmai kirándulások a MANT-nálFebruár 20-án a Budapesti Planetáriumba, 28-án az MTA Piszkéstetői Obszervatóriumába látogathatnak az érdeklődők.

Győztes gyermekrajzok

Győztes gyermekrajzokÚjabb magyar siker született a nemzetközi ASTRA Tehetség pályázaton.

Nemzetközi űrkutatási elismerés hazai szakembernek

Nemzetközi űrkutatási elismerés hazai szakembernekAz ENSZ támogatásával működő nemzetközi űrkutatási szervezet, a Space Generation Advisory Council egyik rangos elismerésében részesült egy hazai szakember, Bacsárdi László.

PROGRAMAJÁNLÓ: Űrkutatás Napja

PROGRAMAJÁNLÓ: Űrkutatás NapjaA Magyar Asztronautikai Társaság és a BME Villamosmérnöki és Informatikai Kar 2014. december 4-én a Műegyetemen rendezi meg az Űrkutatás Napja ismeretterjesztő rendezvényt.

PROGRAMAJÁNLÓ: Űrakadémia Klub

PROGRAMAJÁNLÓ: Űrakadémia KlubA MANT rendezvénysorozatának következő állomásán, november 20-án várják az űr iránt érdeklődő fiatalokat (és a nem annyira fiatalokat is).

ASTRA gyermekrajzverseny

ASTRA gyermekrajzversenyAz ASTRA ismét lehetőséget ad a gyerekeknek tehetségük megmutatására. Műholdakkal kapcsolatos rajzokkal lehet pályázni.

Torontóban a magyar ESA-csatlakozásról

Torontóban a magyar ESA-csatlakozásrólTorontóból jelentkezünk, a 65. Nemzetközi Világűrkongresszusról, ahol az egyik plenáris ülésen jelentették be Magyarország közelgő ESA-tagságát.
Oldalak: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35
Összesen 696 cikk.

Gyorskereső

Rovatok

Támogatóink

játékbolt ahol gyerekjáték a vásárlás

Tetszik / Like

Kiemelt partnerünk

Űrkörkép 2019