Álmuk a világűr Cikkek: 181 - 200

Győztes gyermekrajzok

Győztes gyermekrajzokÚjabb magyar siker született a nemzetközi ASTRA Tehetség pályázaton.

Nemzetközi űrkutatási elismerés hazai szakembernek

Nemzetközi űrkutatási elismerés hazai szakembernekAz ENSZ támogatásával működő nemzetközi űrkutatási szervezet, a Space Generation Advisory Council egyik rangos elismerésében részesült egy hazai szakember, Bacsárdi László.

PROGRAMAJÁNLÓ: Űrkutatás Napja

PROGRAMAJÁNLÓ: Űrkutatás NapjaA Magyar Asztronautikai Társaság és a BME Villamosmérnöki és Informatikai Kar 2014. december 4-én a Műegyetemen rendezi meg az Űrkutatás Napja ismeretterjesztő rendezvényt.

PROGRAMAJÁNLÓ: Űrakadémia Klub

PROGRAMAJÁNLÓ: Űrakadémia KlubA MANT rendezvénysorozatának következő állomásán, november 20-án várják az űr iránt érdeklődő fiatalokat (és a nem annyira fiatalokat is).

ASTRA gyermekrajzverseny

ASTRA gyermekrajzversenyAz ASTRA ismét lehetőséget ad a gyerekeknek tehetségük megmutatására. Műholdakkal kapcsolatos rajzokkal lehet pályázni.

Torontóban a magyar ESA-csatlakozásról

Torontóban a magyar ESA-csatlakozásrólTorontóból jelentkezünk, a 65. Nemzetközi Világűrkongresszusról, ahol az egyik plenáris ülésen jelentették be Magyarország közelgő ESA-tagságát.

MANT Űrakadémia Klub

MANT Űrakadémia KlubElőadások és beszélgetés a fiatalok szerepéről az űrkutatásban, augusztus 8-án délután, Budapesten.

MANT Űrakadémia 2014

MANT Űrakadémia 2014Az izgalmasnak ígérkező új nyári program 18-35 éves magyar fiatalok számára kínál lehetőséget az űrkutatással kapcsolatos ismereteik elmélyítésére.

PROGRAMAJÁNLÓ: Civilek a világűrben

PROGRAMAJÁNLÓ: Civilek a világűrbenA Magyar Asztronautikai Társaság (MANT) ismeretterjesztő rendezvényt szervez Balatonfüreden, május 23-án (pénteken) délután.

GLXP találkozó Budapesten

GLXP találkozó BudapestenIdén júniusban Budapesten tartják éves találkozójukat a Google Lunar XPRIZE verseny résztvevői.

Űrtábor 2015 és Mentor-program

Űrtábor 2015 és Mentor-programA következő MANT Űrtábor 2015. július 12-18. között lesz Sopronban. Magánszemélyek vagy cégek mentorként átvállalhatják egy vagy több diák részvételi díját.

Kvízjáték!

Kvízjáték!A MANT a SES Astra támogatásával, az Űrkutatás Napja előtt egy internetes kvízjátékra invitál mindenkit.

PROGRAMAJÁNLÓ: Van új a Mars körül

PROGRAMAJÁNLÓ: Van új a Mars körülSik András előadása a Mars-kutatás újdonságairól november 25-én délután, Székesfehérváron.

DIÁKPÁLYÁZAT: Egy nap műholdak nélkül

DIÁKPÁLYÁZAT:  Egy nap műholdak nélkülVajon mi történne akkor, ha egy napra az összes műhold leállna? Írj, rajzolj, készíts videót, blogot vagy honlapot, engedd szabadon a fantáziád a MANT diákpályázatán! Egyének és csapatok is indulhatnak.

Műholdaktól az űrjogig

Műholdaktól az űrjogigTorontóból jelentkezünk, a 65. Nemzetközi Világűrkongresszusról, ahol több mint ezer szakmai előadás hangzott el.

Kvízjáték, könyvnyereményért

Kvízjáték, könyvnyereményértŰrkutatási kérdésekre várják a választ a MANT internetes totóján. A nyeremény egy érdekes, idei kiadású könyv.

Még lehet jelentkezni az Űrakadémiára

Még lehet jelentkezni az ŰrakadémiáraAz izgalmasnak ígérkező új nyári program 18-35 éves magyar fiatalok számára kínál lehetőséget az űrkutatással kapcsolatos ismereteik elmélyítésére.

Űrtábori jelentkezés, végig kedvezménnyel!

Űrtábori jelentkezés, végig kedvezménnyel!A szervező Magyar Asztronautikai Társaságnál június 10-éig még lehet jelentkezni a június végi felsőtárkányi űrtáborba.

PROGRAMAJÁNLÓ: Felfedezők Napja 2014

PROGRAMAJÁNLÓ: Felfedezők Napja 2014A május 17-én (szombaton) Budapesten, a Millenárison zajló egész napos ingyenes családi program kiemelt témája idén a barlangkutatás lesz, de az űrkutatás sem maradhat ki a kínálatból!

Adófelajánlás az űrkutatás népszerűsítésére

Adófelajánlás az űrkutatás népszerűsítéséreKözeleg a bevallási határidő. Ha még nem tudja, hogy melyik közhasznú szervezetnek juttassa személyi jövedelemadója 1%-át, akkor gondoljon a Magyar Asztronautikai Társaságra!
Oldalak: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35
Összesen 687 cikk.

Gyorskereső

Rovatok

Támogatóink

játékbolt ahol gyerekjáték a vásárlás

Tetszik / Like

Kiemelt partnerünk

Magyar űrkatalógus